KPJ Eyecare Specialist Sedang Menawarkan Pekerjaan Untuk Anda.

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG KPJ EYECARE SPECIALIST SDN BHD

Permohonan Jawatan Kosong KPJ Eyecare Specialist Sdn Bhd kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? KPJ Pusat Pakar Mata Centre for Sight (KPJ Eyecare Specialist Sdn Bhd (0523365-U)) ditubuhkan oleh seorang Pakar Bedah Kornea & Refraktif yang sangat mahir dalam menangani penyakit kornea dan masalah yang melibatkan bahagian hadapan mata.

KPJ EyecareMAKLUMAT JAWATAN KOSONG KPJ EYECARE

Nama Syarikat : KPJ Pusat Pakar Mata Centre for Sight (KPJ Eyecare Specialist Sdn Bhd (0523365-U))

Jawatan Yang Ditawarkan : Eksekutif Pemasaran
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS EKSEKUTIF PEMASARAN

Jawatan Kosong J&T Express (Malaysia) –  Eksekutif Pemasaran – Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Mengatur, merancang, dan melaksanakan promosi, acara bulanan, suku tahunan, tahunan syarikat, dan pameran dalam tempoh masa yang diberikan dan bajet yang diberikan.
  2. Menyelaraskan promosi segmen dan kempen pemasaran / acara tempatan.
  3. Bekerjasama rapat dengan pemasaran digital dalam reka bentuk seni untuk promosi dan aktiviti pemasaran.
  4. Melawat doktor pakar (GP) dan optikal untuk promosi dan aktiviti rujukan.

CARA PERMOHONAN EKSEKUTIF PEMASARAN

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong yang berikut :  Eksekutif Pemasaran2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup permohonan.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Kenali Syarikat: Sebelum membuat permohonan, ambil masa untuk memahami dengan lebih mendalam tentang KPJ Pusat Pakar Mata Centre for Sight (KPJ Eyecare Specialist Sdn Bhd (0523365-U)), termasuk visi, misi, nilai-nilai, dan produk atau perkhidmatan yang mereka tawarkan.
  2. Sorotkan Kemahiran Relevan: Pastikan anda menekankan kemahiran dan pengalaman anda yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon.
  3. Tunjukkan Minat dan Komitmen: Berikan tanda kepada majikan bahawa anda benar-benar berminat dengan jawatan tersebut dan bersedia untuk memberikan sumbangan yang bernilai.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment