Ketahui Sejarah QSR Brands Di Malaysia

Kongsi Artikel Ini

Terkini, digemparkan dengan pengumuman daripada QSR Brands sebagai pemegang francais restoran KFC di Malaysia yang mengambil langkah proaktif untuk menutup sementara lebih daripada 100 daripada 770 cawangan KFC Malaysia.

Tindakan ini bertujuan untuk menguruskan kos perniagaan yang semakin meningkat dan menumpukan zon perniagaan yang tinggi keterlibatannya sebagai tindak balas terhadap keadaan ekonomi yang kian mencabar. Dalam artikel kali ini kita akan meninjau semula sejarah penubuhan QSR Brands di Malaysia. Teruskan Membaca !Isi Kandungan

Bagaimana QSR Brands Bermula?

qsr brand

QSR Brands (M) Holdings Bhd adalah sebuah entiti korporat yang berada dalam industri makanan segera di Malaysia. Mengendalikan rangkaian restoran ikonik seperti KFC, Pizza Hut, Ayamas, dan juga RasaMas. Jenama ini telah menjadi rumah kepada jenama-jenama terkemuka dalam dunia kuliner Malaysia.

Syarikat ini bermula dengan pembukaan KFC pertama di Jalan Tunku Abdul Rahman, Kuala Lumpur pada tahun 1973. Sejak itu, ia telah berkembang dan menjadi satu daripada rangkaian restoran makanan segera yang paling diiktiraf dan diminati di seluruh Malaysia. Pengiktirafan itu membuktikan keberhasilan konsep mereka yang menjadikan kepuasan pelanggan sebagai keutamaan.
BACA JUGA === Fungsi Tersembunyi Google Maps

Syarikat di Bawah QSR Brands

qsr brands

Di bawah payung QSR Brands, beberapa jenama makanan yang popular turut berkembang, termasuk Ayamas dan RasaMas. Ayamas dikenali dengan produk ayam segar berkualiti tinggi dan produk daging yang halal, sementara RasaMas menawarkan hidangan masakan tempatan Malaysia yang autentik.

Dengan pengalaman bertahun-tahun dalam industri makanan segera, QSR Brands terus berusaha untuk memberikan pengalaman makanan yang memuaskan kepada pelanggan di seluruh Malaysia. Dengan pelbagai inovasi dan usaha yang berterusan, ia meneruskan warisan kecemerlangannya dalam memenuhi keperluan dan citarasa pelanggan di Malaysia dan di seluruh dunia.


Anugerah dan Pengiktirafan

qsr brands

Komitmen QSR Brands untuk kecemerlangan terbukti dengan penerimaan pelbagai anugerah dan pengiktirafan. KFC dan Pizza Hut telah meraih pelbagai kehormatan di peringkat tempatan dan antarabangsa, termasuk Anugerah Makanan Malaysia dan Anugerah Kualiti Restoran Antarabangsa. Ini membuktikan bahawa keberhasilan mereka tidak hanya terletak pada citarasa makanan yang enak, tetapi juga pada standard kualiti yang tinggi dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang.

Sumber : QSR Brands

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment