Peluang Kerjaya di Telekom Malaysia Berhad (TM). Mohon Sebelum 21 Mei 2024.

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA

Permohonan Jawatan Kosong Telekom Malaysia kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Syarikat Telekom Malaysia berhad merupakan syarikat telekomunikasi Malaysia dan ketiga terbesar di dunia. TM juga memiliki anak syarikat yang menawarkan perkhidmatan internet (TM Net) yang menawarkan perhubungan jalur nipis dan jalur lebar.

telekom

 MAKLUMAT JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA BERHAD

Nama Syarikat : Telekom Malaysia Berhad

Jawatan Yang Ditawarkan : Pembantu Pengurus – Sokongan Perniagaan
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS PEMBANTU PENGURUS

Jawatan Kosong – Pembantu Pengurus, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Bertanggungjawab dalam mengawasi yang melibatkan memudahkan dan menguruskan keseluruhan perkara Perancangan Perniagaan dan Operasi MMU Cnergy yang termasuk dalam bidang-bidang seperti Sumber Manusia Kewangan Risiko, Dasar, dan Tatakelola Jualan & Perniagaan – Perancangan dan Operasi.
  2. Untuk menerokai peluang perniagaan baru yang akan memberi impak kepada pertumbuhan perniagaan. Untuk menilai, merumus, membangunkan, mencadangkan, dan mengurus inisiatif perniagaan baru.
  3. Menyediakan laporan pengurusan untuk CEO dan Lembaga Pengarah MMU Cnergy/MMU.

CARA PERMOHONAN PEMBANTU PENGURUS

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Pembantu Pengurus2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 21 Mei 2024.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Perhatikan Kelayakan: Pastikan anda mempunyai kelayakan yang diperlukan untuk jawatan ini, termasuk pengalaman dalam pengurusan perniagaan, pengetahuan dalam sumber manusia, kewangan, dan risiko. Pastikan untuk menekankan kemahiran dan pengalaman yang berkaitan dengan tanggungjawab yang dinyatakan dalam deskripsi pekerjaan.
  2. Tunjukkan Inisiatif dan Keupayaan Berfikir Strategik: Berikan contoh-contoh bagaimana anda telah mengambil inisiatif dan menyumbang kepada perniagaan dalam peranan-peranan sebelumnya. Tunjukkan keupayaan anda untuk berfikir strategik dengan mencadangkan langkah-langkah untuk meningkatkan operasi perniagaan dan menjalankan inisiatif baru.
  3. Sediakan Laporan dan Dokumen yang Relevan: Pastikan untuk menyediakan laporan atau dokumen yang relevan untuk menunjukkan kebolehan anda dalam menyediakan laporan pengurusan dan analisis. Ini boleh termasuk contoh laporan yang anda telah sediakan sebelum ini, atau projek-projek khusus yang anda telah jal

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment