Lembaga Getah Malaysia Tawar Peluang Kerjaya. Mohon Sebelum 15 Mei 2024.

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG LEMBAGA GETAH MALAYSIA

Permohonan Jawatan Kosong Lembaga Getah Malaysia (LGM) kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Agensi ini ditubuhkan pada 1 Januari 1998, hasil dari kelulusan Akta Lembaga Getah Malaysia (Perbadanan) 1996, dari gabungan Lembaga Penyelidikan dan Kemajuan Getah Malaysia (LPKGM), Institut Penyelidikan Getah Malaysia dan Lembaga Institut Penyelidikan Getah Malaysia (IPGM) dan Lembaga Pasaran dan Pelesen Getah Malaysia (LPPGM).

getahMAKLUMAT JAWATAN KOSONG LEMBAGA GETAH MALAYSIA

Nama Syarikat : Lembaga Getah Malaysia

Jawatan Yang Ditawarkan : Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS PENOLONG PEGAWAI TADBIR

Jawatan Kosong – Penolong Pegawai Tadbir, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Membantu urusetia Jawatankuasa Tatatertib dan Jawatankuasa Rayuan Tatatertib melaksanakan fungsinya selaras dengan Akta Badan Berkanun (Tatatertib dan Surcaj) 2000 [Akta 605];
  2. Membantu menguruskan penerimaan maklumat dan aduan mengenai pelanggaran tatakelakuan dan etika, salah laku jenayah, rasuah, penyalahgunaan kuasa atau penyelewangan bagi memastikan setiap maklumat dan aduan yang diterima diambil tindakan
  3. Membantu dalam pelaksanaan dan pematuhan tadbir urus di LGM

CARA PERMOHONAN PENOLONG PEGAWAI TADBIR

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Penolong Pegawai Tadbir2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 15 Mei 2024.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Kaji Kelayakan dan Syarat Pekerjaan: Pastikan anda memahami sepenuhnya kelayakan yang diperlukan dan syarat-syarat pekerjaan untuk jawatan tersebut. Pastikan anda mempunyai kelayakan yang diperlukan seperti pendidikan yang sesuai, pengalaman kerja yang relevan, dan kemahiran yang diperlukan.
  2. Siapkan Resume yang Berkualiti: Pastikan resume anda menonjolkan pengalaman, kelayakan, dan kemahiran yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon. Tunjukkan pencapaian anda dalam bidang rekod perubatan dan kemahiran administratif yang relevan. Pastikan juga resume anda disusun dengan kemas dan mudah dibaca.
  3. Bersedia untuk Temuduga: Sediakan diri anda untuk temuduga dengan mempelajari lebih lanjut tentang Kementerian Kesihatan Malaysia, dasar-dasar kesihatan awam, dan isu-isu semasa dalam bidang perubatan. Latihlah diri anda dengan menjawab soalan-soalan temuduga yang mungkin diajukan dan pastikan anda memberikan kesan yang positif kepada panel temuduga.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment