Jawatan Kosong Petronas : Mohon Sebelum 31 Mac 2024

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PETRONAS

Permohonan Jawatan Kosong Petronas kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Petronas merupakan kumpulan tenaga global yang dinamik dengan kehadiran di lebih dari 100 negara. Kami mencari potensi tenaga di seluruh dunia, mengoptimalkan nilai melalui model perniagaan yang bersepadu. Portofolio kami termasuk minyak dan gas, sumber-sumber boleh diperbaharui, serta rangkaian produk lanjutan dan penyelesaian yang fleksibel.

petronasMAKLUMAT JAWATAN KOSONG PETRONAS

Nama Syarikat : Petrolium Nasional Berhad (Pengerang, Johor, Pengerang, Johor, 81600)

Jawatan Yang Ditawarkan : Eksekutif (Media & Komunikasi Luar)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS EKSEKUTIF MEDIA

Jawatan Kosong – Eksekutif Media, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Merancang dan melaksanakan strategi media untuk komunikasi media.
  2. Keterlibatan dengan objektif memupuk dan mengekalkan hubungan efektif dengan komuniti media untuk mendapatkan liputan yang positif dan menguntungkan bagi PETRONAS yang membantu mempengaruhi dan
  3. Membentuk pendapat dalam sokongan terhadap objektif perniagaannya serta tawaran nilai selaras dengan visi PETRONAS dan strategi korporat lain.

CARA PERMOHONAN EKSEKUTIF MEDIA

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Eksekutif Media2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 31 Mac 2024.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Tunjukkan Kebolehan Komunikasi dan Strategi Media: Berikan penekanan pada kemahiran komunikasi dan pengurusan media anda. Tunjukkan bagaimana anda mampu merancang dan melaksanakan strategi media yang efektif untuk mencapai objektif perniagaan.
  2. Serlahkan Pemahaman Terhadap Industri Tenaga: Tunjukkan bahawa anda mempunyai pemahaman yang kukuh tentang industri tenaga, termasuk tren, cabaran, dan peluang yang ada. Ini akan menunjukkan kepada majikan bahawa anda adalah calon yang berkelayakan dan berpotensi untuk memenuhi keperluan organisasi.
  3. Perlihatkan Kemahiran Berpasukan: Bagi jawatan ini, kemahiran berpasukan adalah penting. Jelaskan pengalaman anda dalam bekerjasama dengan pelbagai pihak dalam merancang dan melaksanakan strategi media. Ini termasuk bekerja dengan wartawan, agensi media, dan pasukan dalaman lain.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment