Kekosongan Jawatan di Kementerian Kerja Raya Malaysia. Dah Mohon?

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG KKR MALAYSIA

Permohonan Jawatan Kosong Kementerian Kerja Raya Malaysia kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Kementerian Kerja Raya Malaysia berfungsi untuk membangun dan memajukan infrastruktur, industri pembinaan dan perkhidmatan profesional yang berkualiti. Hal ini supaya dapat menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi negara dan berdaya saing di peringkat antarabangsa.

kementerian kerja rayaMAKLUMAT JAWATAN KOSONG KEMENTERIAN KERJA RAYA MALAYSIA

Nama Syarikat : Kementerian Kerja Raya Malaysia

Jawatan Yang Ditawarkan : Pembantu Kemahiran Gred H19
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS PEMBANTU KEMAHIRAN

Jawatan Kosong – Pembantu Kemahiran Gred H19, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Bertanggungjawab dalam tugas-tugas sokongan teknikal di bangunan kerajaan
  2. Iaitu memasang, membaik pulih, menyenggara, mengawasi serta menguji kenderaan/jentera/peralatan awam dan mekanikal
  3. Selain itu, pepasangan elektrik, sistem elektrik, sistem perpaipan dan kumbahan supaya sentiasa dalam keadaan baik dan selamat.

CARA PERMOHONAN PEMBANTU KEMAHIRAN

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Pembantu Kemahiran Gred H192. Isi permohonan sebelum tarikh tutup permohonan iaitu 18 Mac 2024.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Kemaskini Resume: Pastikan resume anda terkini dan menonjolkan pengalaman, kelayakan, dan kemahiran yang berkaitan dengan bidang pembantu kemahiran. Berikan penekanan kepada pengalaman atau latihan yang berkaitan dengan tugas dan tanggungjawab yang diperlukan untuk jawatan tersebut.
  2. Sedia untuk Ujian atau Penilaian Am: Sebelum memohon, pastikan anda memahami keperluan untuk ujian atau penilaian am yang mungkin diperlukan untuk jawatan pembantu kemahiran. Berikan persediaan yang mencukupi dengan mengulang kaji kemahiran teknikal dan pengetahuan asas yang berkaitan.
  3. Rujuk kepada Pengalaman dan Rujukan: Jika ada, rujuk kepada pengalaman kerja terdahulu atau sijil latihan yang berkaitan dengan kemahiran tertentu yang diperlukan untuk jawatan ini. Sertakan juga rujukan yang berkaitan yang boleh memberikan sokongan kepada kemahiran dan kebolehan anda.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment