Jawatan Kosong Malaysia Airports: Mohon Sebelum 26 Februari 2024!

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG MALAYSIA AIRPORTS

Permohonan Jawatan Kosong Malaysia Airports kini dibuka. Malaysia Airports Holdings Berhad adalah sebuah syarikat pengurusan lapangan terbang Malaysia yang mengendalikan kebanyakan lapangan terbang di Malaysia. Syarikat ini diberikan tanggungjawab untuk menguruskan lapangan terbang di destinasi antarabangsa. Ia mempunyai pejabat utama di Malaysia Airports Corporate Office di Persiaran Korporat KLIA di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA), Sepang, Selangor. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

malaysia airportsMAKLUMAT JAWATAN KOSONG MALAYSIA AIRPORTS

Nama Syarikat : Malaysia Airports Holdings Berhad

Jawatan Yang Ditawarkan : Penolong Pentadbiran/Operasi – Perkhidmatan Sokongan (Sumber Manusia & Pentadbiran)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS

Jawatan Kosong – Sebagai Penolong Pentadbiran/Operasi – Perkhidmatan Sokongan (Sumber Manusia & Pentadbiran), Senarai tugasan adalah seperti berikut :

  1. Bertanggungjawab membantu dalam pentadbiran operasi harian fungsi dan tugas sumber manusia.
  2. Melaksanakan dan memastikan semua prosedur dan proses pentadbiran umum; pematuhan dengan Dasar Sumber Manusia.
  3. Memastikan semua cuti dan ketidakhadiran kakitangan dikemaskini secara konsisten dan betul
  4. Membantu dalam penyegaran kakitangan jika terdapat mesyuarat; kursus, dan seminar yang diadakan di peringkat lapangan terbang

CARA PERMOHONAN

1. Rujuk pautan iklan jawatan berikut :  Penolong Pentadbiran/Operasi2. Pemohon kena hadir pada temuduga terbuka yang diadakan pada 26 Februari 2024.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

Berikut merupakan antara persediaan bagi jawatan kosong Malaysia Airports yang perlu dilakukan sebelum membuat permohonan baca panduan yang diberikan :

  1. Perincian Pengalaman Kerja yang Relevan: Sertakan dengan terperinci pengalaman kerja anda yang berkaitan dengan tugas dan tanggungjawab yang berkaitan dengan jawatan yang dipohon. Berikan contoh konkrit dan kejayaan yang dapat mempertegas kebolehan dan kemahiran anda.
  2. Penekanan pada Kemahiran yang Diperlukan: Fokuskan butiran permohonan anda pada kemahiran yang ditekankan dalam keperluan jawatan. Jelaskan bagaimana kemahiran yang anda miliki dapat memberi sumbangan kepada kejayaan di tempat kerja dan bagaimana ia sesuai dengan keperluan syarikat.
  3. Dekatkan Pernyataan Objektif dengan Kriteria Jawatan: Pastikan bahawa pernyataan objektif atau ringkasan diri anda sejajar dengan kriteria dan keperluan jawatan. Ini memberi gambaran jelas kepada majikan tentang bagaimana anda boleh memberi nilai tambah kepada syarikat.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment