Pengambilan Terkini Perajurit Muda Tentera Darat 2023 ~ Mohon Sekarang!

Kongsi Artikel Ini

Pengambilan Terkini Perajurit Muda Tentera Darat 2023 ~ Mohon Sekarang!

Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan terkini yang tertera pada halaman TriviaMy.

Buat makluman, pengambilan jawatan ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan ini.


Baca Juga:

Perajurit Muda Tentera Darat 2023

Isi Kandungan

MAKLUMAT JAWATAN PERAJURIT MUDA TENTERA DARAT 2023  • Lokasi Kekosongan : Seluruh Negara
  • Tarikh Tutup Permohonan : 31 Disember 2022
  • Kelulusan Minima : Diploma/SPM/STPM/Kelayakan Professional yang diiktiraf.

Senarai Jawatan Yang Ditawarkan

  • Perajurit Muda Tentera Darat 2023

Jika Ingin Memohon Jawatan Perajurit Muda Tentera Darat 2023, Sila Rujuk Pautan Berikut
Untuk makluman anda, permohonan jawatan Perajurit Muda Tentera Darat 2023 merupakan jawatan kosong yang terkini di https://army.mil.my/index.php/ms/kerjaya/iklan-pengambilan/panduanpermohonan

Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas.

Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan barikut: KLIK SINI

SYARAT KELAYAKAN JAWATAN PERAJURIT MUDA TENTERA DARAT 2023Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas.

CARA MOHON JAWATAN PERAJURIT MUDA TENTERA DARAT 2023
Permohonan jawatan Perajurit Muda Tentera Darat 2023 terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisin maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

Leave a Comment