Hap Seng Management Services Sdn Bhd Menawarkan Peluang Kerjaya Untuk Anda.

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG HAP SENG

Permohonan Jawatan Kosong Hap Seng Management Services Sdn Bhd kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Hap Seng Consolidated Berhad (HSCB) merupakan syarikat yang melakukan beberapa aktiviti perniagaan  iaitu perladangan, hartanah, pembiayaan kredit, automotif, perdagangan, dan bahan binaan.

hap sengMAKLUMAT JAWATAN KOSONG HAP SENG

Nama Syarikat : Hap Seng Management Services Sdn Bhd

Jawatan Yang Ditawarkan : Penolong Pengurus – Perancangan Korporat & Hubungan Pelabur
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS PENOLONG PENGURUS

Jawatan Kosong Hap Seng –  Penolong Pengurus – Perancangan Korporat & Hubungan Pelabur, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Untuk membantu dalam analisis kewangan bulanan dan suku tahunan prestasi Kumpulan.
  2. Untuk membantu dalam penyediaan laporan/bahan persembahan dengan tepat dan tepat pada masanya.
  3. Memastikan penyediaan Ringkasan Eksekutif bulanan dan analisis yang berkaitan bagi Pengurusan.
  4. Untuk menyediakan laporan secara suku tahunan dan slaid persembahan untuk mesyuarat lembaga dan taklimat analisis.
  5. Untuk menjalankan penyelidikan bagi bahagian tersebut jika diperlukan oleh Ketua.

CARA PERMOHONAN PENOLONG PENGURUS

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong yang berikut :  Penolong Pengurus2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup permohonan.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Kenali Tugas Anda: Pastikan anda memahami dengan jelas peranan dan tanggungjawab yang berkaitan dengan jawatan ini, termasuk keperluan serta harapan syarikat terhadap pencalonannya.
  2. Tunjukkan Kecekapan dan Kelebihan Anda: Sediakan contoh konkret dari pengalaman anda yang berkaitan dengan tugas-tugas yang dikehendaki. Tunjukkan kecekapan anda dalam menganalisis data kewangan, menyediakan laporan, dan menyampaikan maklumat dengan jelas dan tepat pada masanya.
  3. Komunikasi yang Efektif: Sementara anda berusaha untuk mendapatkan pekerjaan ini, pastikan bahawa kemahiran komunikasi anda, termasuk menulis laporan dan menyampaikan presentasi, adalah kukuh. Bersedia untuk berkomunikasi dengan jelas dan memberi tumpuan kepada butir-butir yang penting semasa proses temuduga.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment