Jawatan Kosong Samsung Malaysia : Anda Diperlukan Segera.

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG SAMSUNG

Permohonan Jawatan Kosong Samsung kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Samsung merupakan salah satu daripada anak syarikatnya, Samsung Electronics Co. Ltd. ialah salah satu daripada syarikat elektronik terbesar di dunia. Diasaskan di Daegu, Korea Selatan, ia beroperasi di 58 buah negara dan mempunyai lebih daripada 208,000 orang pekerja.

samsungMAKLUMAT JAWATAN KOSONG SAMSUNG

Nama Syarikat : Samsung Malaysia Electronics (SME) Sdn Bhd

Jawatan Yang Ditawarkan : Penolong Pengurus, Pengurusan Produk (VRF & Kawalan)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI PENOLONG PENGURUS, PENGURUSAN PRODUK

Jawatan Kosong – Penolong Pengurus, Pengurusan Produk, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Bertindak sebagai juara produk VRF & Kawalan dengan mewujudkan visi dan strategi produk
  2. Membawa kepakaran dan pengetahuan mendalam mengenai keperluan pasaran, mengenal pasti titik kesakitan dan masalah yang tidak terungkap, mengesan keperluan industri dan peraturan serta trend pasaran produk, oleh itu potensi untuk mendorong inovasi produk secara lestari
  3. Menilai secara berterusan dan memperbaiki strategi produk untuk memperluaskan pertumbuhan jualan dan keuntungan
  4. Menyelidiki secara mendalam pergerakan pasaran dan pesaing secara berterusan serta merumuskan implikasi yang boleh diambil tindakan
  5. Memimpin idea, penciptaan penyelesaian, dan penempatan nilai dengan memanfaatkan kebolehan teknikal

CARA PERMOHONAN PENOLONG PENGURUS, PENGURUSAN PRODUK

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Penolong Pengurus, Pengurusan Produk2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Perkukuhkan Pengalaman dan Kepakaran Produk: Pastikan anda menunjukkan kepakaran yang mendalam dalam bidang VRF (Variable Refrigerant Flow) dan kawalan. Berikan bukti keupayaan anda untuk menerjemahkan visi dan strategi produk ke dalam kejayaan operasi harian.
  2. Analisis Pasaran dan Pesaing: Tunjukkan kemahiran analisis pasaran yang tinggi dengan terus memantau pergerakan pasaran dan tindakan pesaing. Sebutkan cara anda dapat mengatasi cabaran pasaran dan mengambil kesempatan dari tren dan keperluan industri.
  3. Keupayaan Pemikiran Inovatif: Berikan contoh atau projek di mana anda telah memimpin ideasi, mencipta penyelesaian inovatif, dan menempatkan nilai produk. Pemikiran kreatif dan inovatif adalah aset berharga dalam memenuhi keperluan pasaran dan memacu pertumbuhan jualan.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment