Jawatan Kosong Proton : Anda Diperlukan Segera.

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PROTON

Permohonan Jawatan Kosong Proton kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Proton telah ditubuhkan pada 7 Mei 1983 sebagai syarikat kereta nasional sehingga kemunculan Perodua pada tahun 1993. Syarikat itu mempunyai pejabat di Shah Alam, Selangor, dan mengendalikan kemudahan tambahan di Bandar raya Proton, Perak.

protonMAKLUMAT JAWATAN KOSONG PERODUA

Nama Syarikat : Perusahaan Otomobil Nasional Sdn Bhd (PROTON)

Jawatan Yang Ditawarkan : Pengurus, Kawalan Dalaman (Tuntutan Kakitangan & Akaun Bayaran)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI PENGURUS, KAWALAN DALAMAN

Jawatan Kosong – Pengurus, Kawalan Dalaman, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Memimpin Unit Perkhidmatan Berkongsi, menguruskan Tuntutan Kakitangan dan Akaun Bayaran.
  2. Memastikan pemprosesan tepat pada masanya bagi tuntutan kakitangan, kemajuan, dan bayaran vendor selaras dengan Perjanjian Perkhidmatan.
  3. Memantau dan mendapatkan semula kemajuan kakitangan yang tertunggak dengan segera.
  4. Melaksanakan kawalan untuk mengurangkan risiko dan memastikan pematuhan dengan dasar-dasar.
  5. Menyampaikan laporan bulanan kepada pengurusan, menonjolkan metrik prestasi dan peluang penambahbaikan.

CARA PERMOHONAN PENGURUS, KAWALAN DALAMAN

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Pengurus, Kawalan Dalaman2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Perincian Pengalaman Kerja: Sertakan dengan terperinci pengalaman kerja terdahulu yang berkaitan dengan tugas dan tanggungjawab jawatan Pengurus Kawalan Dalaman. Nyatakan pencapaian dan kejayaan yang memperlihatkan kecekapan anda dalam menguruskan Tuntutan Kakitangan dan Akaun Bayaran.
  2. Kebolehan Komunikasi dan Pemimpin: Berikan penekanan kepada kebolehan komunikasi dan kepemimpinan anda. Pengurusan Unit Perkhidmatan Berkongsi memerlukan kebolehan untuk memimpin pasukan, berkomunikasi dengan berkesan, dan menyelesaikan isu-isu yang mungkin timbul dalam pemprosesan tuntutan dan bayaran.
  3. Pengetahuan Terkini Mengenai Kawalan Dalaman: Tunjukkan pengetahuan anda mengenai konsep dan amalan terkini dalam bidang Kawalan Dalaman, khususnya dalam konteks Tuntutan Kakitangan dan Akaun Bayaran. Ini boleh termasuk pengetahuan mengenai kawalan dalaman proses pembayaran dan pematuhan dasar-dasar organisasi.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment