Jawatan Kosong Perodua : Mohon Sebelum 31 Mac 2024

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PERODUA

Permohonan Jawatan Kosong Perodua kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Kenderaan pertama ciptaan Perodua adalah Perodua Kancil yang telah dilancarkan pada Ogos 1994. Perodua menjual lebih 189,000 kenderaan pada tahun 2012, yang merupakan rekod jualan paling tingginya.

jawatan kosong peroduaMAKLUMAT JAWATAN KOSONG PERODUA

Nama Syarikat : Perodua (Sg Choh, Rawang, Selangor – HQ)

Jawatan Yang Ditawarkan : Eksekutif, Audit Dalaman
BACA JUGA  :

DESKRIPSI PEKERJAAN EKSEKUTIF, AUDIT DALAMAN

Jawatan Kosong – Eksekutif, Audit Dalaman, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Untuk menjalankan perancangan dan aktiviti kerja lapangan audit, dan seterusnya menangani penyelesaian sebarang temuan audit.
  2. Untuk menyampaikan temuan kepada pengurusan dalam bentuk laporan dan presentasi.
  3. Untuk menjalankan sebarang audit khas seperti yang diperlukan.
  4. Untuk menjalankan tugas pentadbiran jabatan yang diberikan.

CARA PERMOHONAN EKSEKUTIF, AUDIT DALAMAN

1. Rujuk pautan iklan jawatan kosong perodua yang berikut :  Eksekutif, Audit Dalaman2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup iaitu pada 31 Mac 2024.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Kenali Keperluan Jawatan: Sebelum membuat permohonan, pastikan anda memahami sepenuhnya keperluan dan tanggungjawab jawatan Eksekutif Audit Dalaman. Baca dengan teliti syarat-syarat jawatan dan pastikan CV dan surat permohonan anda menonjolkan kelayakan dan pengalaman yang berkaitan.
  2. Tekankan Kebolehan Audit: Audit Dalaman melibatkan kecekapan dalam menganalisis data, mengenal pasti risiko, dan memberikan cadangan penambahbaikan. Pastikan CV dan surat permohonan anda menonjolkan kebolehan anda dalam melakukan audit, termasuk penggunaan alat audit, analisis data, dan kemahiran komunikasi yang baik.
  3. Berikan Contoh Kejayaan Terdahulu: Untuk mempertegas kemampuan anda, sertakan contoh-contoh kejayaan terdahulu dalam bidang audit dalaman. Berikan ilustrasi mengenai bagaimana anda telah mengenal pasti risiko, menyusun audit, dan memberikan cadangan untuk meningkatkan proses dan kawalan dalaman di tempat kerja terdahulu. Ini akan meningkatkan keyakinan majikan terhadap keupayaan anda.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment