Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir : Kelayakan Diploma April 2024

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir : Kelayakan Diploma April 2024

Permohonan Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir kini dibuka bagi ambilan bulan April 2024. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

Jabatan Digital Negara adalah sebuah jabatan yang bertanggungjawab menyelaras dan melaksana tatakelola program diperingkat nasional dan projek pendigitalan Kerajaan.

Jabatan ini juga berfungsi sebagai peneraju pembangunan dan pelaksanaan perkhidmatan digital yang merentas semua agensi kerajaan.

 

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir : Kelayakan Diploma April 2024
Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir : Kelayakan Diploma April 2024MAKLUMAT JAWATAN KOSONG PENOLONG PEGAWAI TADBIR APRIL 2024

Nama Majikan : JABATAN DIGITAL NEGARA

Jawatan Yang Ditawarkan : 1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29

Lokasi : RUJUK IKLAN DI BAWAH

Tarikh  Tutup Permohonan :17 April 2024BACA JUGA  :

KELAYAKAN

Sekiranya anda, berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon mengisi jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di iklan penuh jawatan)

Selain itu, calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Cukup syarat akademik yang ditetapkan
  • Baik dalam pengurusan masa
  • Komunikasi yang baik
  • Berminat bina kerjaya bersama majikan
  • Luas pengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk iklan penuh jawatan di bawah)CARA MOHON JAWATAN KOSONG PENOLONG PEGAWAI TADBIR APRIL 2024

Berikut adalah cara untuk memohon jawatan kosong Penolong Pegawai Tadbir :

  1. Sila daftar dan MOHON DI SINI

image 2024 04 17 112322232TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT JAWATAN KOSONG KONSTABLE POLIS

  1. Kenali Keperluan Jawatan: Sebelum membuat permohonan, pastikan anda memahami sepenuhnya keperluan dan tanggungjawab jawatan. Baca dengan teliti syarat-syarat jawatan dan pastikan CV dan surat permohonan anda menonjolkan kelayakan dan pengalaman yang berkaitan.
  2. Tekankan Kebolehan Berkomunikasi: Bekerja dalam kumpulan memerlukan kemahiran komunikasi yang baik. Seorang pekerja yang baik harus dapat menyampaikan idea dengan jelas, menarik, dan efektif sesama rakan kerja.
  3. Pengurusan Masa Yang Baik : Tonjolkan penguasaan diri tentang kemampuan mengurus masa dengan baik, agar anda dapat menyelesaikan tugas dengan lebih cepat dan efisien, serta menghasilkan kerja yang berkualiti tinggi.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment