Jawatan Kosong Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) ~ 1 Januari 2023

Kongsi Artikel Ini

Jawatan Kosong Kumpulan Wang SImpanan Pekerja (KWSP)

Isi Kandungan

Permohonan Jawatan Kosong Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) 2023

Jawatan Kosong Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) Januari 2023 ~ GAJI Permulaan RM2,000. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini seperti yang tertera pada halaman TriviaMy.
Buat makluman, pengambilan jawatan kosong KWSP ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG KWSP
Majikan: Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP)
Lokasi Kekosongan: Selangor
Tarikh Tutup Permohonan: 1 Januari 2023

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Jawatan kosong yang diiklankan adalah seperti berikut :

  1. Lead – Digital Testing
  2. Digital Testing – Beta Community Unit Head

Jika Ingin Memohon Jawatan KWSP, Sila Rujuk Pautan BerikutUntuk makluman anda, permohonan jawatan ini merupakan jawatan kosong yang terkini di https://www.jobstreet.com.my

Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan.

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya.

Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan berikut: KLIK SINI

SYARAT KELAYAKAN JAWATAN KOSONG KWSP
Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti tahunan
  • Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG KWSPPermohonan jawatan kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisin maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

Baca Juga :

Leave a Comment