Jawatan Kosong Airasia : Hantarkan Permohonan Anda Segera !

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG AIRASIA

Permohonan Jawatan Kosong Airasia kini dibuka. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

TAHUKAH ANDA? Capital A Berhad, beroperasi sebagai AirAsia ialah syarikat penerbangan tambang murah Malaysia. AirAsia merupakan syarikat penerbangan tambang murah pertama di Asia.

airasiaMAKLUMAT JAWATAN KOSONG AIRASIA

Nama Syarikat : Capital A Berhad (Airasia)

Jawatan Yang Ditawarkan : Guru Tabika Perpaduan Gred S29 (Kontrak)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI PEKERJAAN PENGURUS PASARAN

Jawatan Kosong – Pengurus, Pengurusan Pasaran, Senarai deskripsi pekerjaan adalah seperti berikut :

  1. Membina, memupuk, dan memajukan hubungan komersial dengan rakan-rakan hotel yang baru dan sedia ada.
  2. Melaksanakan pelan strategik, aktiviti promosi, dan terlibat secara berterusan dengan rakan-rakan hotel untuk meningkatkan kerjasama.
  3. Menganalisis data dan trend pasaran untuk mengenal pasti peluang peningkatan produktiviti, daya saing kadar, dan ketersediaan untuk AirAsia.
  4. Menjejaki, memantau, dan menilai prestasi pasukan, memastikan KPI dan sasaran tercapai dengan menggunakan alat dan sumber yang sesuai.

CARA PERMOHONAN PENGURUS PASARAN

1. Rujuk pautan iklan jawatan berikut :  Pengurus Pasaran2. Isi permohonan sebelum tarikh tutup.

3. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

  1. Pahami Industri Pelancongan: Memahami industri pelancongan dan perjalanan adalah kunci untuk berjaya dalam jawatan ini. Kajian dan pemahaman mendalam tentang trend pasaran, persaingan, dan keperluan pelanggan akan membantu anda mengambil keputusan yang strategik.
  2. Bina Hubungan yang Kuat: Kejayaan jawatan ini bergantung pada keupayaan untuk membina dan memelihara hubungan komersial yang kukuh. Pastikan anda mempunyai kemahiran interpersonal yang baik, boleh membina kepercayaan dengan rakan kongsi hotel, dan berkomunikasi dengan berkesan.
  3. Kemahiran Analisis yang Tajam: Dalam usaha meningkatkan produktiviti, daya saing, dan ketersediaan, anda perlu memiliki kemahiran analisis yang cekap. Berfokus pada analisis data pasaran dan tren untuk mengenal pasti peluang strategik yang boleh dimanfaatkan oleh AirAsia. Juga, pastikan anda dapat mengukur dan menilai prestasi pasukan dengan berkesan.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment