Kerja Petronas – Peluang Kerjaya Bersama Petronas November 2023

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

Kerja Petronas – Peluang kerjaya bersama Petronas kini kembali dengan pelbagai jawatan kosong yang ditawarkan oleh Petroliam Nasional Berhad atau singkatannya Petronas. Ingin mengetahui dengan lebih lanjut peluang kerjaya yang ditawarkan?Teruskan membaca.MAKLUMAT IKLAN JAWATAN

kerja petronas

Nama Jawatan :
Eksekutif, Hubungan Pekerja (Employee Relations) – Secara Kontrak Selama 2 Tahun

Ringkasan Pekerjaan : 

Rancang dan laksanakan pembangunan keupayaan untuk Perkhidmatan Sumber Manusia (HR) untuk membina tenaga kerja HR Services yang kompeten yang memberikan penyampaian perkhidmatan yang cemerlang dan bersekutu strategik dengan perniagaan.

Info Tambahan Pekerjaan :
Kerja Petronas – Sebagai Eksekutif (Hubungan Pekerja), anda bertanggungjawab untuk menyediakan sokongan dan nasihat kepada pengurusan dan kakitangan mengenai isu-isu hubungan pekerja, termasuk perundangan pekerjaan, dasar dan prosedur, tuntutan dan aduan, disiplin dan tatatertib, dan sebagainya.

Anda juga akan terlibat dalam perundingan dan rundingan dengan kesatuan sekerja, badan-badan berkanun dan pihak-pihak berkepentingan lain. Anda perlu memastikan bahawa semua aktiviti hubungan pekerja dilaksanakan dengan mematuhi undang-undang, piawaian dan amalan terbaik yang berkaitan.

Kelayakan : 
– Ijazah Sarjana dalam apa jua bidang akademik, lebih utama dalam Pengurusan Sumber Manusia.
– Minimum 5 tahun pengalaman dalam HR atau bidang berkaitan.
– Pengetahuan & pengalaman yang mantap dalam bidang pembangunan keupayaan, analitik data & kecerdasan perniagaan.
Mohon Disini : Eksekutif, Hubungan Pekerja (Employee Relations)

kerja petronas

Nama Jawatan :
Eksekutif, Pembangunan Keupayaan (Capability Development) – Secara Kontrak Selama 2 Tahun

Ringkasan Pekerjaan : 

Merancang, melaksanakan dan memantau aktiviti yang berkaitan dengan fungsi Perhubungan & Perkhidmatan Sumber Manusia (HR) mengikut dasar dan prosedur Kumpulan yang ditetapkan dan keperluan statutori untuk menyediakan perkhidmatan sokongan HR yang berkesan dan mencipta persekitaran kerja yang harmonis dan kondusif untuk menyokong Malaysia Gas Asli Cecair (LNG) dalam mencapai objektif perniagaannya.

Info Tambahan Pekerjaan : 

Kerja Petronas – Eksekutif, Pembangunan Keupayaan adalah jawatan yang bertanggungjawab untuk merancang, melaksanakan dan menilai program pembelajaran dan pembangunan yang sesuai dengan objektif strategik organisasi. Eksekutif, Pembangunan Keupayaan juga perlu bekerjasama dengan pelbagai pihak berkepentingan untuk mengenal pasti keperluan pembelajaran dan pembangunan kakitangan, serta menyediakan bahan dan kaedah pengajaran yang berkesan dan menarik. Eksekutif, Pembangunan Keupayaan juga perlu memantau dan mengevaluasi impak program pembelajaran dan pembangunan terhadap prestasi kerja dan pencapaian organisasi.


Mohon disini : Eksekutif, Pembangunan Keupayaan (Capability Development)

Kelayakan : 
– Ijazah Sarjana dalam apa jua bidang akademik, lebih utama dalam Pengurusan Sumber Manusia.
– Minimum 5 tahun pengalaman dalam HR atau bidang berkaitan.

CARA PERMOHONAN KERJA PETRONAS1. Anda perlu membuat permohonan melalui pautan berikut  :

Eksekutif, Hubungan Pekerja (Employee Relations)
Eksekutif, Pembangunan Keupayaan (Capability Development)

2. Rujuk video dibawah untuk proses permohonan :

Lihat juga permohonan peluang kerjaya yang lain disini : Perhatian ! Ini Lokasi Pengambilan Perajurit Muda TLDM Siri 227/24 Bermula 24 Oktober 2023

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment