Pengambilan Terkini Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad ~ Gaji sehingga RM2,000

Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad. Kini Telekom Malaysia Berhad Buka Pengambilan Jawatan Kosong ~ GAJI sehingga RM2,000. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang tertera pada halaman TriviaMy.

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.


jawatan kosong telekom malaysia

Isi Kandungan

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA BERHAD

  • Kelayakan Minima: Degree dan setaraf dengannya
  • Majikan: Telekom Malaysia Berhad
  • Tarikh Tutup Permohonan: 25 September 2022

Jawatan Kosong Terkini

  • TM/ GITN PROTEGE RTW (READY-TO-WORK)

Jika Ingin Memohon Jawatan Kosong Telekom Malaysia Berhad, Sila Rujuk Pautan BerikutUntuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad merupakan jawatan kosong yang terkini di https://candidates.myfuturejobs.gov.my/

Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik dokumen sokongan yang berkaitan

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggao tidak berjaya.

Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan barikut: KLIK SINI

SYARAT KELAYAKAN JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA BERHAD
Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Degree, Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Kelebihan Pemohon

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti tahunan
  • Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG TELEKOM MALAYSIA BERHADPermohonan jawatan kosong Telekom Malaysia Berhad terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisin maklumat yang diperlukan oleh sistem.
Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

Leave a Comment