Pengambilan Terkini Jawatan Kosong Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) ~ Gaji Sehingga RM6,667.00

Kongsi Artikel Ini

Jawatan Kosong Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia. Untuk makluman kepada warganegara Malaysia yang sedang mencari perkerjaan dan berminat untuk kerja dengan Kerajaan. Pengambilan Jawatan di Pihak Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Ambilan Akhir Tahun 2022 telah dibuka, peluang kekosongan jawatan untuk diisi di seluruh Malaysia.

Sila ikuti perkongsian di halaman TriviaMy ini untuk maklumat lanjut jawatan ditawarkan dan panduan buat permohonan.


Jawatan Kosong Suruhanjaya Pencegahan Rasuah

Isi Kandungan

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAHBerikut merupakan ѕеnаrаі jаwаtаn kosong уаng telah dіtаwаrkаn:

Jawatan:

  • Kumpulan Pengurusan dan Profesional Gred44
  • Kumpulan Pengurusan dan Profesional Gred48

Sektor: Berkanun
Lokasi: Seluruh Malaysia

SYARAT KELAYAKAN JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAH
Khusus untuk pemegang Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM,STPM,”A” Level, Pre-U) atau kelayakan Professional yang diiktiraf dengannya layak untuk memohon.

Kepada pemohon mestilah mempunyai kelulusan atau kelayakan yang bersesuaian dengan kekosongan jawatan yang telah ditawarkan.

Baca Juga:

CARA MOHON JAWATAN KOSONG SURUHANJAYA PENCEGAHAN RASUAHKepada mereka yang ingin memohon jawatan kosong ini hendaklah mengikuti kelayakan yang telah ditetapkan oleh pihak SPRM.

Maklumat yang diberikan oleh pemohon juga perlu dipastikan adalah benar, sahih dan tepat, disamping itu mereka perlu memastikan jawatan yang dipohon selaras dengan ketetapan syarat kelayakan setiap jawatan.
Untuk pemohon yang menepati syarat kelayakan dan melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa untuk menghadiri sesi temu duga.

Permohonan secara rasmi bersama resume yang terkini hendaklah dikemukakan di pautan https://www.sprm.gov.my/index.php?id=21&page_id=103&contentid=2666&cat=CN.

Leave a Comment