Jawatan Kosong di Sarawak Energy – Mohon Sebelum 14 Februari 2024. Exclusive Disini !

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG DI SARAWAK ENERGY

Permohonan PROTEGE Sarawak Energy kini dibuka. Program PROTEGE-RTW Sarawak Energy adalah program satu tahun untuk melatih graduan dengan kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia korporat. Ini sejajar dengan aspirasi kami untuk menjadi pilihan majikan utama di Sarawak dan mengukuhkan komitmen kami untuk memperluaskan bekalan bakat Sarawak. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

sarawak energyMAKLUMAT JAWATAN KOSONG SARAWAK ENERGY

Nama Syarikat : Sarawak Energy

Jawatan Yang Ditawarkan : PROTEGE-RTW Sarawak Energy
BACA JUGA  :

SENARAI TUGASAN PROTEGE-RTW SARAWAK ENERGY

Jawatan Kosong Sarawak Energy – Sebagai PROTEGE-RTW, Senarai tugasannya adalah :

 

  • Memantau dan mengumpulkan landskap keselamatan internal, tempatan, dan global, insiden, dan ancaman baru untuk tujuan analisis.
  • Membantu dalam penyediaan bahan komunikasi untuk perkongsian laporan intelijen kepada pihak berkepentingan yang berkaitan dalam organisasi.
  • Membantu dalam menyelaraskan perancangan strategik Keselamatan Korporat dan penyediaan laporan.
  • Menyokong dalam mengurus pangkalan data insiden Keselamatan Korporat.

CARA PERMOHONAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41

1. Rujuk pautan iklan jawatan berikut :  PROTEGE-RTW2. Permohonan hendaklah dibuat melalui laman permohonan yang telah disediakan.

3. Pilih jawatan dan lokasi kerja yang berdekatan dengan anda.

4. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

Berikut merupakan antara persediaan yang perlu dilakukan sebelum membuat permohonan jawatan kosong Sarawak Energy, baca panduan yang diberikan :

  1. Pahami Keperluan Jawatan: Sebelum memohon, pastikan anda memahami sepenuhnya keperluan dan tanggungjawab bagi jawatan Eksekutif Latihan, HSSE di Sarawak Energy. Baca dengan teliti deskripsi jawatan untuk memastikan anda memahami tugas harian dan kemahiran yang diperlukan.
  2. Sorotkan Pengalaman dan Kemahiran: Penekankan pengalaman, kelayakan, dan kemahiran yang berkaitan dengan tanggungjawab yang diutarakan dalam deskripsi jawatan. Nyatakan dengan jelas bagaimana pengalaman anda boleh menyokong keperluan jawatan ini, sama ada melalui projek sebelum ini atau kursus latihan yang telah diikuti.
  3. Penekanan Pada Soft Skills: Selain kemahiran teknikal, tunjukkan pemahaman anda terhadap kemahiran insaniah yang diperlukan. Dalam jawatan ini, kemahiran komunikasi, analisis, dan penyelarasan strategik adalah penting. Berikan contoh situasi di mana anda telah menggunakan dengan berkesan kemahiran insaniah ini dalam kerja berkumpulan atau dalam pengurusan projek.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment