Jawatan Kosong Perodua Sales Sdn Bhd ~ GAJI Sehingga RM3,500

Kongsi Artikel Ini

Jawatan Kosong Perodua Sales Sdn Bhd. Kini Perodua Sales Sdn Bhd Buka Pengambilan Jawatan Kosong ~ GAJI sehingga RM3,500. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang tertera pada halaman TriviaMy.

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki oleh majikan sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.Isi Kandungan

MAKLUMAT PERMOHONAN JAWATAN KOSONG PERODUA

 • Kelayakan Minima: Diploma/ Ijazah atau kelayakan yang diiktiraf
 • Majikan: Perodua Sales Sdn Bhd
 • Tarikh Tutup Permohonan: 10 September 2022

Jawatan Kosong Produa

Jawatan Kosong Terkini

 • Assistant Manager – Digital Media
 • Operation Executive, Leasing Business Outlet

Untuk Memohon Jawatan Kosong Perodua, Sila Rujuk Pautan Berikut
Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Perodua Sales Sdn Bhd merupakan jawatan kosong yang terkini di https://www.jobstreet.com.my/en/job-search/jobs-at-perodua-sales-sdn-bhd/

Pemohon mestilah mengisi maklumat yang lengkap iaitu maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang telah tertera di atas.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggao tidak berjaya.

Untuk maklumat lanjut & syarat kelayakan jawatan ini, sila pastikan anda klik pada pautan barikut: KLIK SINI

SYARAT KELAYAKAN JAWATAN KOSONG PERODUASekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Ciri-Ciri Pemohon

 • Kemas
 • Berpengetahuan am
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti tahunan
 • Cuti sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG PERODUA
Permohonan jawatan kosong Perodua Sales Sdn Bhd terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Pemohon perlu klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Untuk permohonan kali pertama, pemohon mestilah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum mengemukakan pengisin maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat yang terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga anda berjaya!

PENGENALAN PERODUA

PERODUA Perusahaan Otomobil Kedua Sendirian Berhad atau lebih dikenali sebagai Peroduaadalah syarikat pengeluar automotif Malaysia yang kedua selepas Proton. Ditubuhkan pada 1993, kilangnya terletak ditapak seluas 80 hektar di Sungai Choh, Serendah, Selangor. Penubuhan Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (Perodua) pada tahun 1993 yang merupakan kerjasama antara syarikat Malaysia dan Jepun membuka lembaran baharu dalam landskap industri automotif tempatan.

Setahun selepas kewujudannya, Perodua telah memperkenalkan produk pertamanya iaitu Perodua Kancil (1994).Tindakan itu membuktikan kebijaksanaan Perodua memahami keperluan para pengguna tempatan. Perodua Kancil membolehkan lebih ramai pengguna memiliki sebuah kereta terutama dalam kalangan keluarga berpendapatan sederhana.

Leave a Comment