Air Asia Buka 273 Pengambilan Terkini ~ GAJI RM1,500 sehingga RM7,000

Kongsi Artikel Ini

Jawatan Kosong Air Asia. Kini, Air Asia Buka 273 Pengambilan Terkini ~ GAJI RM1,500 sehingga RM7,000. Khas kepada anda yang sedang mencari pekerjaan dan berminat untuk menjawat jawatan kosong terkini yang tertera pada halaman TriviaMy.

Buat makluman, pengambilan jawatan kosong ini telah dibuka kepada seluruh warganegara Malaysia yang berminat dengan jawatan kosong yang kami iklankan. Sila pastikan anda membaca maklumat jawatan, syarat serta kelayakan yang dikehendaki dengan teliti sebelum mengemukakan sebarang permohonan bagi jawatan kosong ini.
Isi Kandungan

Permohonan Jawatan Kosong Air Asia

  1. Pelbagai Kekosongan Dibuka

——————————————————–
Kelayakan Minima: PMR/ PT3/ SPM/ Diploma/ Ijazah
Majikan: Air Asia Berhad
Tutup Permohonan: September 2022

Untuk Memohon Jawatan Kosong Air Asia, Rujuk Pautan Berikut
Untuk makluman anda, permohonan jawatan kosong Air Asia adalah merupakan kekosongan terkini di https://www.jobstreet.com.my/en/companies/610071-airasia/jobs.

Pemohon haruslah mengisi maklumat yang lengkap merangkumi maklumat peribadi diri serta memastikan untuk turut memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen sokongan berkaitan.

Sila kemukakan permohonan anda melalui portal atas talian seperti yang diberikan pada point kelima.

Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan adalah dianggap tidak berjaya:

Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut: KLIK SINI

Jawatan Kosong Air Asia

 

Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Persekolahan (PMR, SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas. (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)
Kelebihan Pemohon

  • Kemas
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

Manfaat Pekerjaan

  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

Bagaimana Memohon
Permohonan jawatan kosong Air Asia terbaru di atas boleh dilakukan secara online/ atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan “KLIK SINI” di atas, kemudian rujuk pada maklumat permohonan, syarat serta tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon hendaklah mendaftar terlebih dahulu (sekiranya diperlukan) sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek akan dipanggil temuduga. Semoga berjaya!

Pengenalan Air Asia

Capital A Berhad merupakan nama syarikat rasmi untuk AirAsia (digayakan sebagai airasia) dan terkenal sebagai syarikat penerbangan tambang murah Malaysia.

AirAsia adalah syarikat penerbangan tambang murah pertama seumpamanya di Asia. Kumpulan AirAsia mengoperasikan penerbangan antarabangsa dan tempatan ke lebih dari 400 destinasi merentasi 25 negara.

Leave a Comment