Shopee Electronics Zone Tawar Diskaun Sehingga 80% Setiap Pembelian

Kongsi Artikel Ini

Jawatan Kosong Mara

Semua pun tahu, setiap kali kita membeli barangan elektrik dan elektronik mesti akan dibebani dengan harga yang begitu mahal.

Dalam masa yang sama, barangan yang sarat dengan fungsi dan berkualiti tinggi selalunya tidak ditawarkan dengan harga yang rendah. Walau bagaimanapun, kini anda tidak perlu risau lagi kerana sekarang Shopee ada melancarkan program Shopee Electronics Zone yang akan membuatkan anda tak duduk senang!Bermula hari ini Khamis (24/08/2023), Shopee Electronics Zone membuka peluang kepada anda untuk mendapatkan pelbagai barangan elektrik dan elektronik dengan harga yang mampu milik dan jimat.

Shopee Electronics Zone

Isi Kandungan

Program Shopee Electronics Zone (80% Off)

Apa yang lebih menarik adalah, Shopee Electronics Zone ada menawarkan diskaun 80% untuk anda dan membolehkan anda berjimat lebih serta mendapatlan barangan yang premium dengan harga yang rendah.
Bukan itu sahaja, cashback sehingga 60% juga antara yang disediakan. Soal barangan harga mahal bukan lagi satu isu kerana Shopee turut menyedaiakan pembayaran secara ansuran tanpa faedah tau! Serius menarik bukan?

Promosi diskaun sehingga 80% yang ditawarkan buat para pembeli pada hari hari ini akan bermula jam 12 tengah hari. Ayuh kita lihat barangan yang bakal ditawarkan dengan harga diskaun sempena promosi pada kali ini.

Shopee Electronics Zone

Barangan Yang Tersenarai Dalam Shopee Electronics Zone

Khas buat anda yang sudah lama inginkan sebuah vakum mudah alih dengan pelbagai fungsi, inilah masa untuk anda untuk membelinya!

Menerusi model Dreame H12 Pro, model ini sedia menawarkan sokongan kuasa sedutan yang kuat disamping bertindak sebagai mop. Menawarkan waranti sehingga 2 tahun, para pengguna tidak perlu lagi risau sekiranya mengalami sebarang masalah.


Model ini sebelumnya sedia ditawarkan pada harga RM3,999, kini anda boleh mendapatkannya dengan separuh harga iaitu serendah RM2,099 sahaja, jimat RM1,900.

Begitu juga dengan model HUAWEI FreeBuds SE yang menjadi pilihan para pengguna khususnya mereka yang kerap bersukan. Menawarkan kualiti audio yang baik serta ketahanan bateri yang panjang, model ini sedia untuk dimiliki dengan harga serendah RM99.

Barangan seterusnya yang ditawarkan adalah CCTV SriCam SriHome 360 Degree WiFi harga asal RM299 kini boleh didapati dengan harga serendah RM45. Pilihan yang sangat berbaloi buat pembeli yang mahu meletak CCTV baru di kediaman mahupun premis mereka.
Shopee Electronics Zone

Sebut mengenai Smart TV dengan saiz 60-inch, pasti ramai yang membayangkan harga yang bakal ditawarkan dengan harga yang premium. Kini jangan risau, menerusi Shopee Electronics Zone anda boleh mendapatkannya dengan harga serendah RM1,409. Sememangnya pilihan yang berbaloi untuk sebuah Smart TV bersaiz 60-inci.

Tidak ketinggalan juga anda boleh mendapatkan mesin basuh automatik Midea pada harga RM478.99, diskaun sehingga 52% khusus buat para pembeli di Shopee Electronics Zone! Harga asal RM999.


Selain itu anda juga boleh mendapatkan Seagate Hard Drive pada harga RM500, harga asal RM899. Tidak lupa kepada peminat drone kini anda boleh mendapat DJI Mini 3 Pro pada harga RM3,249 dan akhir sekali Royal Kludge H82 “keyboard” dengan harga RM201.99 diskaun sehingga 42%.

Shopee Electronics Zone

Untuk pengetahuan anda, terdapat pelbagai lagi produk Elektronik sedia ditawarkan dengan harga promosi. Khusus kepada pembaca TriviaMY, anda boleh mendapatkan 20% cashback dengan menggunakan kod baucar ELZONE60A semasa membuat pembayaran.Apa tunggu lagi? Ayuh serbu Shopee Electronics Zone dengan Klik Di Sini untuk mengetahui barangan promosi yang ditawarkan dan juga mendapatkan baucar terbaru. Kongsikan juga bersama keluarga serta rakan anda dalam menikmati promosi harga runtuh ini. Jangan lupa juga timbun baucar untuk menikmati penjimatan terhebat!

Shopee Electronics Zone

Mohon juga :

Sumber : The Vocket

Leave a Comment