Jawatan Kosong Tabung Haji : Gaji Bermula RM2500

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong Tabung Haji : Gaji Bermula RM2500

Permohonan Jawatan Kosong TABUNG HAJI kini dibuka bagi ambilan bulan April 2024. Kini mereka menawarkan kekosongan jawatan. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan disertakan dibawah, teruskan membaca.

Pihak Tabung Haji baru-baru ini telah pun mengeluarkan jumlah agihan untuk tahun 2023 adalah sebanyak 3.1%. Iaitu sama kadar kadar keuntungan dengan tahun sebelumnya 2022.

Agihan keuntungan sebanyak 3.1% itu akan memberi manfaat kepada lebih 9.15 juta pendeposit TH dan juga selepas mengambil kira pembayaran zakat sebanyak 2.57 peratus.

Meskipun negara terus berdepan dengan keadaan ekonomi yang mencabar yang memperlahankan perkembangan ekonomi dunia, pihak Tabung Haji tetap mampu memberikan agihan keuntungan yang sama seperti tahun-tahun lalu.

Pulangan daripada pelaburan hartanah dan pasaran wang juga menyumbang 24 peratus kepada jumlah pendapatan. Ini menjadikan jumlah terkumpul agihan keuntungan sejak penubuhan Tabung Haji selama 60 tahun adalah sebanyak RM42.9 bilion sehingga kini.

 

image 2024 04 03 123031345

 MAKLUMAT JAWATAN KOSONG TABUNG HAJI APRIL 2024

Nama Majikan : TABUNG HAJI

Jawatan Yang Ditawarkan : 1. PEMANDU  2. ASSISTANT GENERAL MANAGER DEPOSIT MANAGEMENT  3. ASSISTANT MANAGER OF MARKETING PRODUCT

Lokasi : KUALA LUMPUR & PULANG PINANG

Tarikh  Tutup Permohonan : 8 April 2024BACA JUGA  :

KELAYAKAN

Sekiranya anda, berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon mengisi jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di iklan penuh jawatan)

Selain itu, calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

  • Cukup syarat akademik yang ditetapkan
  • Baik dalam pengurusan masa
  • Komunikasi yang baik
  • Berminat bina kerjaya bersama majikan
  • Luas pengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk iklan penuh jawatan di bawah)CARA MOHON JAWATAN KOSONG SESB APRIL 2024

Berikut adalah cara untuk memohon jawatan kosong TABUNG HAJI : IKLAN PENUH JAWATAN KOSONG 

Jawatan Kosong Tabung Haji : Gaji Bermula RM2500
Jawatan Kosong Tabung Haji : Gaji Bermula RM2500
Jawatan Kosong Tabung Haji : Gaji Bermula RM2500
Jawatan Kosong Tabung Haji : Gaji Bermula RM2500 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT JAWATAN KOSONG BANK RAKYAT

  1. Kenali Keperluan Jawatan: Sebelum membuat permohonan, pastikan anda memahami sepenuhnya keperluan dan tanggungjawab jawatan. Baca dengan teliti syarat-syarat jawatan dan pastikan CV dan surat permohonan anda menonjolkan kelayakan dan pengalaman yang berkaitan.
  2. Tekankan Kebolehan Berkomunikasi: Bekerja dalam kumpulan memerlukan kemahiran komunikasi yang baik. Seorang pekerja yang baik harus dapat menyampaikan idea dengan jelas, menarik, dan efektif sesama rakan kerja.
  3. Pengurusan Masa Yang Baik : Tonjolkan penguasaan diri tentang kemampuan mengurus masa dengan baik, agar anda dapat menyelesaikan tugas dengan lebih cepat dan efisien, serta menghasilkan kerja yang berkualiti tinggi.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment