Jawatan Kosong RISDA Estates – Permohonan Kini Dibuka. Info Extra Disini !

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG RISDA ESTATES SDN. BHD

Permohonan Jawatan Kosong Risda Estates Sdn Bhd kini dibuka. Terdapat beberapa jawatan kosong RISDA Estate ditawarkan di pelbagai lokasi diseluruh negara. Kami adalah syarikat di bawah Kumpulan RISDA Holdings Sdn. Bhd. yang sedang berkembang maju dalam industri perladangan serta mempunyai beberapa pusat tanggungjawab di seluruh Malaysia.  Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan jawatan kosong disertakan dibawah, teruskan membaca.

risda estatesMAKLUMAT JAWATAN KOSONG SIME DARBY MOTORS

Nama Syarikat : RISDA ESTATES SDN. BHD (No. Syarikat : 72856-K)

Jawatan Yang Ditawarkan : Pengurus Ladang RISDA (PG4)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS PENGURUS LADANG

Jawatan Kosong RISDA Estates – Tugas Sebagai Pengurus Ladang, tanggungjawab anda adalah:

 

 • Mengurusdan mengoperasikan semua program RISDA
 • Menyediakan blue print dan laporan kemajuan pelaksanaanprogram pembangunan pekebun kecil.
 • Menguruskan aktiviti pentadbiran, kewangan dan khidmat pengurusan

CARA PERMOHONAN PENGURUS LADANG

1. Rujuk pautan permohonan berikut :  Pengurus Ladang2. Permohonan hendaklah dibuat melalui laman permohonan yang telah disediakan.

3. Pilih jawatan dan lokasi kerja yang berdekatan dengan anda.

4. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

Berikut merupakan antara perkara yang perlu diberi tumpuan sebelum membuat permohonan, baca panduan yang diberikan :

 • Kaji Syarat Kelayakan dengan Teliti:
  • Pastikan anda memahami sepenuhnya syarat kelayakan untuk jawatan tersebut. Pastikan anda memenuhi semua kriteria yang dinyatakan dalam iklan jawatan kosong, seperti pengalaman kerja, kelayakan akademik, dan kemahiran yang diperlukan.
 • Penyediaan Resume dan Surat Permohonan:
  • Sediakan resume yang jelas dan padat dengan maklumat berkaitan dengan pengalaman kerja terdahulu, kelayakan pendidikan, kemahiran, dan pencapaian yang relevan. Tulis surat permohonan yang menonjolkan kekuatan anda dan bagaimana kemahiran dan pengalaman anda dapat menyumbang kepada RISDA Estates Sdn Bhd.
 • Penekanan pada Kebolehan Pengurusan dan Kelebihan Pemimpin:
  • Berikan penekanan pada kebolehan pengurusan dan kemahiran kepimpinan anda dalam resume dan surat permohonan. Pengurus Ladang perlu memiliki kebolehan untuk mengurus operasi harian ladang serta memimpin pasukan pekerja. Ceritakan pengalaman anda dalam mengurus ladang atau projek serupa, jika ada.
 • Menyelidik Mengenai RISDA Estates Sdn Bhd:
  • Lakukan penyelidikan mengenai RISDA Estates Sdn Bhd termasuk sejarah, nilai-nilai perniagaan, dan projek-projek terkini. Ini akan memberikan anda pemahaman yang lebih baik tentang organisasi dan cara anda boleh menyelaraskan diri anda dengan visi dan misi mereka. Ini juga boleh menjadi nilai tambah semasa sesi temuduga.

Jawatan ini menyediakan peluang untuk mereka yang berminat memainkan peranan penting dalam menguruskan ladang seliaan RISDA Estates Sdn Bhd.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment