Pengambilan Terkini Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Negara JPN ~ Gaji Sehingga RM1,800

Kongsi Artikel Ini

Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Negara. Terdapat berita baik buat warganegara Malaysia yang sedang mencari perkerjaan dan berminat untuk kerja dengan Kerajaan. Pengambilan Jawatan di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) Ambilan Akhir Tahun 2022 kini telah dibuka, peluang kekosongan jawatan untuk diisi di seluruh Malaysia.

Sila ikuti perkongsian di bawah untuk maklumat lanjut jawatan yang ditawarkan dan panduan untuk membuat permohonan.


Isi Kandungan

MAKLUMAT JAWATAN KOSONG JABATAN PENDAFTARAN NEGARA

Jawatan Kosong Yang Ditawarkan

Berikut adalah merupakan ѕеnаrаі jаwаtаn kosong уаng dіtаwаrkаn:

  • Jawatan Kosong: Personal Mystep
  • Sektor: Kerajaan
  • Taraf: Kontrak

Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Negara

SYARAT KELAYAKAN JAWATAN KOSONG JABATAN PENDAFTARAN NEGARASekiranya anda merupakan calon yang memiliki kelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM,STPM,”A” Level, Pre-U) atau kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk mengisi kekosongan jawatan yang dinyatakan di atas.

Individu pemohon mestilah mempunyai kelulusan atau kelayakan yang bersesuaian dengan kekosongan jawatan yang ditawarkan.

CARA MEMOHON JAWATAN KOSONG JABATAN PENDAFTARAN NEGARA
Kepada mereka yang ingin memohon jawatan kosong ini, mereka mestilah mengikuti kelayakan yang telah ditetapkan oleh pihak JPN.

Maklumat yang te;ah diberikan oleh pemohon juga perlu dipastikan adalah benar, sahih dan tepat, disamping itu mereka perlu memastikan jawatan yang dipohon selaras dengan ketetapan syarat-syarat kelayakan setiap jawatan.

Pemohon yang telah menepati syarat-syarat kelayakan dan telah melepasi tapisan sahaja yang akan dipelawa untuk menghadiri sesi temu duga.MAKLUMAT RASMI

Maklumat Rasmi Jawatan Kosong Jabatan Pendaftaran Negara Di Sini

Leave a Comment