Jawatan Kosong di UPNM – Mohon Sebelum 14 Februari 2024. Exclusive Disini !

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG DI UPNM

Permohonan Jawatan Kosong Di UPNM kini dibuka. Terdapat beberapa jawatan kosong di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM) yang ditawarkan di pelbagai lokasi diseluruh negara. Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (singkatan: UPNM) merupakan sebuah universiti yang bertujuan melahirkan lebih ramai pegawai Angkatan Tentera Malaysia (ATM) yang mempunyai ijazah pertama. Walau bagaimanapun, universiti yang terletak di Kuala Lumpur ini terbuka kepada semua pihak Dan sekarang sedang menawarkan pekerjaan untuk anda. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan jawatan kosong disertakan dibawah, teruskan membaca.

jawatan kosong di upnm
UPNM entranceMAKLUMAT JAWATAN KOSONG DI UPNM

Nama Syarikat : Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM)

Jawatan Yang Ditawarkan : Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41
BACA JUGA  :

SYARAT KELAYAKAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT

Jawatan Kosong Di UPNM – Sebagai Pegawai Teknologi Maklumat, syarat kelayakannya adalah

 

  • Ijazah Sarjana Muda Kepujian dalam bidang sains komputer dan teknologi maklumat atau bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan
    daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred F41 ialah: RM2,315.00);atau
  • Ijazah Sarjana Muda kejuruteraan dalam bidang komputer atau bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi
    pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred F41 ialah: RM2,522.44);atau
  • Ijazah sarjana dalam bidang sains komputer, teknologi maklumat atau kejuruteraan komputer atau bidang berkaitan oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred F41 ialah: RM2,833.78);atau
  • Ijazah Doktor Falsafah dalam bidang sains komputer, teknologi maklumat, kejuruteraan komputer atau bidang berkaitan yang diiktiraf oleh Kerajaan daripada institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. (Gaji permulaan pada Gred F41 ialah: RM3,145.11).

CARA PERMOHONAN PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT GRED F41

1. Rujuk pautan iklan jawatan berikut :  Pegawai Teknologi Maklumat2. Permohonan hendaklah dibuat melalui laman permohonan yang telah disediakan.

3. Pilih jawatan dan lokasi kerja yang berdekatan dengan anda.

4. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

 

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

Berikut merupakan antara persediaan yang perlu dilakukan sebelum membuat permohonan jawatan kosong di UPNM, baca panduan yang diberikan :

1. Kenali Kriteria Kelayakan dan Keperluan Jawatan:

Sebelum memohon, pastikan anda memahami sepenuhnya kriteria kelayakan yang diperlukan untuk jawatan Pegawai Teknologi Maklumat di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia. Amati dengan teliti keperluan jawatan, termasuk pendidikan, pengalaman, dan kemahiran teknikal yang dikehendaki.

2. Sertakan Portofolio dan Keahlian Teknikal:

Perkukuh permohonan anda dengan menyertakan portofolio yang menunjukkan projek-projek teknikal yang pernah anda jalankan. Jika anda mempunyai sijil atau latihan khusus dalam bidang teknologi maklumat, pastikan untuk menyatakan dengan jelas dalam permohonan.

3. Tunjukkan Pengetahuan tentang Sistem Universiti:

Tunjukkan bahawa anda mempunyai pemahaman yang kukuh tentang sistem dan keperluan teknologi maklumat dalam konteks universiti. Berikan contoh bagaimana pengalaman dan kemahiran teknikal anda boleh memberi sumbangan kepada pembangunan dan pengurusan sistem maklumat di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia.

Ingatlah untuk menyesuaikan permohonan anda mengikut keperluan khusus jawatan kosong di UPNM dan menunjukkan bagaimana anda dapat memberikan nilai tambah kepada universiti. Semoga berjaya dalam permohonan anda!

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment