Jawatan Kosong Bank Rakyat – Permohonan Kini Dibuka. Info Extra Disini !

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

Jawatan Kosong SPA9

PERMOHONAN JAWATAN KOSONG BANK RAKYAT

Permohonan Jawatan Kosong Bank Rakyat kini dibuka. Terdapat beberapa jawatan kosong Bank Rakyat ditawarkan di pelbagai lokasi diseluruh negara. Bank Rakyat merupakan bank koperasi Islam terbesar di Malaysia dari segi jumlah aset. Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad atau Bank Rakyat telah ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Koperasi 1948. Dan sekarang sedang menawarkan pekerjaan untuk anda. Daftar segera, peluang adalah terhad. Panduan permohonan jawatan kosong disertakan dibawah, teruskan membaca.

bank rakyatMAKLUMAT JAWATAN KOSONG BANK RAKYAT

Nama Syarikat : Sime Darby Auto Bavaria Sdn Bhd – Auto Bavaria Retail

Jawatan Yang Ditawarkan : Penasihat Pengurusan Harta (Wealth Management Advisor)
BACA JUGA  :

DESKRIPSI TUGAS PENASIHAT PENGURUSAN HARTA

Jawatan Kosong Bank Rakyat – Sebagai Penasihat Pengurusan Harta, tanggungjawab anda adalah:

 

  • Bertanggungjawab untuk jualan dan perkhidmatan produk-produk Bank Rakyat kepada pelanggan
  • Terutamanya produk Pengurusan Kekayaan (iaitu Unit Amanah & Bancatakaful) dengan matlamat meningkatkan Pendapatan Asas Yuran Bank.
  • Memberikan khidmat nasihat kewangan yang baik dan konsultasi kepada pelanggan berpotensi serta mencadangkan produk kekayaan yang sesuai dengan objektif kewangan pelanggan.
  • Menguruskan pembukaan akaun dan pertanyaan pelanggan mengenai semua perkara berkaitan produk, serta bertindak sebagai titik hubungan pelanggan dan menguruskan hubungan dengan matlamat meningkatkan pemilikan produk bersama Bank.

CARA PERMOHONAN PENGURUS HUBUNGAN PELANGGAN

1. Rujuk pautan permohonan berikut :  Penasihat Pengurusan Harta2. Permohonan hendaklah dibuat melalui laman permohonan yang telah disediakan.

3. Pilih jawatan dan lokasi kerja yang berdekatan dengan anda.

4. Isi maklumat dengan teliti bagi memudahkan proses pemilihan berjalan dengan lancar.

TIPS TAMBAHAN UNTUK MENDAPAT PEKERJAAN INI

Berikut merupakan antara persediaan yang perlu dilakukan sebelum membuat permohonan baca panduan yang diberikan :

  • Penekanan pada Keupayaan Penjualan: Perlihatkan dalam permohonan anda tentang kejayaan penjualan sebelum ini, terutamanya jika berkaitan dengan produk-produk kewangan atau pengurusan kekayaan. Berikan contoh bagaimana anda telah mencapai sasaran penjualan dan meningkatkan pendapatan sebelum ini.
  • Pengetahuan Produk dan Pasaran: Menyatakan pengetahuan anda tentang produk kewangan, terutamanya Unit Amanah dan Bancatakaful. Berikan contoh bagaimana anda dapat memberikan nasihat dan solusi yang terbaik kepada pelanggan berdasarkan pemahaman anda terhadap pasaran kewangan.
  • Kemahiran Komunikasi dan Pengurusan Hubungan: Berfokus pada kemahiran komunikasi dan pengurusan hubungan. Jelaskan bagaimana anda berkomunikasi dengan pelanggan, mendengar keperluan mereka, dan menjalin hubungan yang baik untuk meningkatkan pemilikan produk dan kepuasan pelanggan.

Jawatan ini menyediakan peluang untuk mereka yang berminat memainkan peranan penting dalam memperkenalkan produk Bank Rakyat kepada pelanggan.

Ikuti Telegram Rasmi kami untuk lebih banyak info terkini : t.me/pakejbantuankerajaan

PERINGATAN :
1. PASTIKAN ANDA MENEKAN PAUTAN YANG SAMA SEPERTI DALAM GAMBAR YANG DIKEPILKAN. SEKIRANYA TIDAK, JANGAN KLIK PADA PAUTAN, ANDA AKAN TERDEDAH KEPADA PERBUATAN SCAM OLEH PIHAK YANG TIDAK BERTANGGUNGJAWAB.
2. PORTAL TRIVIAMY MERUPAKAN SEBUAH PORTAL PERSENDIRIAN DAN TIDAK MEWAKILI MANA-MANA AGENSI KERAJAAN, KAMI HANYA MEMBANTU MENYEBARLUASKAN MAKLUMAT KEPADA MASYARAKAT.

Leave a Comment