Hanya Dengan Skrol Tiktok, Anda Kini Boleh Mendapat Bayaran Sehingga RM460 Sejam

Kongsi Artikel Ini

Isi Kandungan

White Minimalist Corporate Personal Profile LinkedIn Banner

Siapa tahu, sebenarnya dengan melayari Tiktok kita boleh mendapatkan bayaran sehingga RM460 (100USD) sejam.



Agensi pemasaran influencer, Ubiquitous sedang mencari tiga orang terpilih untuk mengikuti sesi menonton TikTok selama 10 jam dan akan dibayar sebanyak RM460 ($100) setiap jam.

Syarikat itu berharap usaha ini akan membantunya mengkaji arah aliran (Trend) yang baru muncul dalam platform media sosial.

Artikel Berkaitan :




Cara Mendapat Bayaran Skrol Tiktok

Untuk memohon kerja Menonton TikTok, anda boleh layaril saluran YouTube Ubiquitous dan hantarkan ringkasan ringkas tentang sebab anda paling sesuai untuk mendapat pekerjaan ini. (KLIK SINI)

TIktok



Syarat-Syarat Permohonan

Syarikat ini sedang mencari orang yang berumur 18 tahun ke atas yang mengetahui cara platform berfungsi dan mengikuti trend semasa.

“Calon-calon yang dipilih juga akan membantu kami menemui trend yang baru muncul dengan mengisi dokumen ringkas untuk mencatat trend berulang yang mereka lihat,” kata aplikasi itu.




Trend popular yang menjadi tular di platform termasuk video seorang kanak-kanak meracau tentang cintanya terhadap jagung, akhirnya menjadikan budak lelaki itu ikon media sosial yang dihormati sebagai “Anak Jagung.”

Satu lagi trend dikenali sebagai “The Hot Girl Walk,” di mana pencipta kandungan berkongsi pengalaman mereka semasa berjalan-jalan di luar untuk meningkatkan kesihatan fizikal dan mental.

Selepas sesi menonton, peserta akan diminta untuk menyiarkan pengalaman mereka di mana-mana platform media sosial yang mereka pilih dan menandakan syarikat itu.

Tarikh Tutup Permohonan

Tarikh akhir untuk anda membuat permohonan adalah pada 31 Mei 2023.



Calon akan dimaklumkan tujuh hari selepas permohonan ditutup.

Sumber : edition.cnn.com

Sertai Channel Telegram : t.me/pakejbantuankerajaan

Leave a Comment