Harga KFC 2021: Promo Code Vaksin & Promotion Menu KFC

Makluman kepada anda semua terdapat berita baik mengenai harga KFC Promotion Menu online delivery & Cara untuk tebus voucher Promo Code untuk vaksin buy 1 free 1 percuma snake plate, buka akaun sekarang,

Sekiranya pada waktu dahulu KFC dan MCD seringkali bersaing bagi merebut fast food yang paling popular di Malaysia. Pada dasarnya KFC sudah jauh kebelakang kerana kurangnya promosi serta pembaharuan dalam menu makanan mereka baik untuk breafast (sarapan pagi), launch (makan tenghari) dan dinner (makan malam). Kita boleh nampak MCD lebih kehadapan.

Tetapi sejak setahun dua terakhir ini, KFC Malaysia telah dilihat sangat agresif dengan promotion yang terbaru dengan pilihan menu yang pelbagai termasuk juga telah menyediakan portal online delivery yang lebih mesra pengguna.

Sekiranya anda ingin tahu menu KFC Malaysia yang terbaru serta yang terkini serta tawaran promotion daripada mereka, teruskan untuk membaca info maklumat yang akan kami kongsikan di bawah ini.

KFC VAKSIN PROMO

Untuk pengetahuan anda pihak KFC Malaysia telah menawarkan tawaran promotion yang berupa buy 1 free 1 untuk sesiapa sahaja yang sudah lengkap dua cos vaksin covid-19. Hal ini bermakna sekiranya anda sudah lenkap 2 dos vaksin, anda beli satu sahaja menu kfc sekarang anda layak claim snack plate secara percuma.

PERKARA BUTIRANNYA
Tarikh buka promo Sudah dibuka sekarang
Tarikh tutup/tarikh akhir promo 16 Oktober 2021

Cara claim dan tebus kfc vaksin promo ini adalah dengan cara klik link pautan ini, https://kfc.com.my/vaksin

  • Anda mestilah daftar akaun di laman web https://kfc.com.my dengan terlebih dahulu sekiranya sudah selesai terima 2 dos vaksin covid 19.
  • Anda perlu masukkan sijil vaksin digital anda, lalu anda akan TERIMA baucar/voucher vaksin promo code dalam kotak emel anda.
  • Masuk semula ke portal laman web rasmi KFC untuk masukkan baucar/voucher vaksin promo code yang telah anda terima untuk menu pilihan anda.
  • Setelah SELESAI claim KFC vaccine promo untuk anda dengan mendapatkan snack plate percuma bersama-sama dengan 1 menu yang anda beli bersama pihak kentucky fried chicken.

KFC Vaksin Promo

SENARAI HARGA KFC MALAYSIA

Harga Ayam KFC

Harga Ayam KFC

Harga Burger KFC

Harga Burger KFC

Side & Snacks

Side Snacks 1

Minuman

Minuman

Pakej Harga Bucket & Set Menu KFC 

Pakej Harga Bucket

Deals

Deals

HARGA PROMO KFC PROMOTION SEPTEMBER 2021

Sekiranya anda sedang mencari harga promosi yang terkini dan terbaru untuk menu KFC Malaysia sepanjang promotion bulan September ini, anda boleh semak di sini, https://dinein.kfc.com.my/promotions

SENARAI MENU KFC TERBARU 2021

Kita boleh lihat sejak awal tahun 2021 lagi, banyak menu baru yang telah diperkenalkan kepada kita semua antaranya adalah merupakan KFC Jimat 123, Burger Banjir, Golden butter cereal dan juga Zero Chicken Burger.

HARGA PAKEH KFC JIMAT 123

Untuk deal promosi harga KFC jimat 123 ini adalah bermula dengan serendah RM4.99 serta hanya perlu tambah RM1/RM2/RM3 lagi sekiranya ingin tambah menu sampingan untuk makan tengahari pula, anda bermula pukul 12 tenghari sehingga 2 petang sahaja, cukup murah & sangat berbaloi-baloi.

KFC ZERO CHICKEN BURGER

VIDEO TERBARU KFC BURGER BANJIR

GOLDEN BUTTER CEREAL KFC

KFC PROMO CODE 2021

Daripada Pihak KFC telah memberikan peluang kepada anda semua yang telah lengkap vaksin untuk mendapatkan promo code secara percuma bagi membolehkan anda mendapat rebat harga promosi yang lebih murah daripada biasa. Caranya cukup mudah.

1. Anda perlu Daftar Akaun KFC Secara Online, https://kfc.com.my/register

Daftar Akaun KFC

2. Isikan Nombor OTP Untuk Pengesahan Pendaftaran.

3. Pendaftaran Akaun KFC Online Telah berjaya.

PERKARA BUTIRANNYA
kfc promo code RM10 Layak claim potongan harga RM10 untuk pemilik akaun baru KFC bagi pesanan online delivery
KFC kod promo SNEKTIME Dapat harga murah snek jimat combo KFC dengan RM7.99 (hanya onlien delivery sahaja)

VOUCHER KFC 2021

Voucher KFC

Jika anda mahu tempah dan order voucher kfc 2021 untuk diberikan kepada pekerja & kakitangan anda atau orang lain, anda boleh lakukannya dengan terus buat booking di sini, https://vouchers.kfc.com.my/

Baucar KFC tersebut akan dihantar terus kepada anda yang mana makan masa penghantaran adalah antara 3 hingga 5 hari bekerja (RM6 akan dikenakan caj kepada anda bagi kos penghantaran). Baucar KFC yang anda telah perolehi akan sah digunakan dalam tempoh setahun.

TEMPAT & LOKASI

Sekiranya anda ingin mencari lokasi kfc seluruh malaysia yang terdekat dengan anda termasuk di Putrajaya, Sabah, Sarawak, Labuan, Langkawi, Perlis, Pulau Pinang, Kedah, Melaka, Selangor, Kuala Lumpur, Perak, kedah, Kelantan, Terengganu, Johor, Pahang, dan Negeri Sembilan, anda boleh semak link pautan ini https://kfc.com.my/find-a-kfc

SOALAN LAZIM

1. Masih adakah lagi promotion kfc untuk RM10 ini?
Maaf promosi ini telah pun Tamat Tempoh.

2. Berapakah harga terkini kulit ayam KFC/chicken skin?
Harga yang terkini adalah RM7.99 yang terdapat dalam pakej Snek Jimat (Value Snack).

Semoga perkongsian mengenai promotion harga KFC bagi menu yang terbaru dan terkini bagi tahun 2021 serta senarai voucher promo code ini dapat memudahkan anda dapat tawaran terbaik dari masa ke semasa.

Leave a Comment

Join Telegram @pakejbantuankerajaan