Cara Untuk Dapatkan Voucher Foodpanda: Senarai Promosi Diskaun Promo Code

Untuk makluman adakah anda sedang mencari senarai promosi diskaun serta cara untuk dapatkan Foodpanda Voucher Promo Code untuk baucar kfc, mcd, subway, dan pizza hut pada tahun 2021? disini kami akan kongsikan untuk anda mengenai butiran yang lebih lanjut.

Pada masa sekarang ini sangat mudah untuk mendapatkan pesanan makanan serta juadah sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam yang sedap-sedap tanpa perlu keluar dari rumah atau di pejabat anda.

Keluar duit parking, minyak, sangat bazir masa dan duit tol sedangkan boleh sahaja kita order makanan dengan secara online.

Sekarang pilihan sangatlah banyak. Foodpanda, Grabfood. Yang daftar untuk foodpanda rider pun sangat ramai.

Dan yang sangat bagusnya baik foodpanda mahupun Grabfood telah menawarkan banyak voucher serta promo code February 2021 samada anda baru sahaja register, customer sedia ada, pandashop, pandamart, pengguna kredit kad Citibank, HSBC.

CARA MENDAPATKAN VOUCHER FOODPANDA 2021

Cara untuk mendapatkan voucher foodpanda sangat mudah sahaja.

Anda mestilah menebus mana-mana foodpanda promo code malaysia bagi tahun 2021 ini seperti link yang terpapar di bawah, mudah sahaja.

PERKARA LINK PAUTAN
https://www.foodpanda.my/ms/contents/deals
  1. Anda perlu buka aplikasi Foodpanda.
  2. Cari restoran atau kedai makan yang anda ingin order.
  3. Sebelum anda menghantar pesanan dan membuat bayaran, sila isikan promo code yang sesuai dengan anda, untuk mendapatkan penjimatan serta penurunan harga secara automatik.

Terdapat banyak rangkaian restoran yang anda boleh gunakan kod serta diskaun promosi Foodpanda voucher promo code untuk McDonald Mcd, KFC, Subway, Pizza Hut, Nando’s, PappaRich, Sushi King, OldTown, Boat Noodle, Marrybrown, Kenny Rogers Roasters, Chili’s, Grill & Bar, Gong Cha, Din Tai Fung, Madam Kwan, Ayam Penyet, KGB – Killer Gourmet Burgers, Oiso Korean Tradisional Cuisine & Cafe Superfood and Goodness Greens serta banyak lagi restoran & kedai makan lain yang telah menawarkan potongan harga melalui Foodpanda promo code ini.

FOOD PANDA OFFER PROMO CODE CODE NAME DISKAUN
Foodpanda voucher promo free delivery TIADA TIADA
First Time User/New Customer Food Panda voucher CUBAPANDA RM10
First Time Pickup-Up Order di Foodpanda PICKMEUP RM11
Belanja Lebih RM39 di Foodpanda HUATSUPNY RM9
Belanja Lebih RM18 di Foodpanda TASTEOFJOY MAKSIMUM 7
Gemar Pickup-Up Order di Foodpanda PICKUPNOW RM7

Kepada yang anda membeli atau order pizza, claim pizza hut coupon malaysia 2021 (sangat berbaloi).

Voucher Promo Code 1

FoodPanda 1

PANDAMART VOUCHER PROMO CODE

Anda boleh gunakan promo code JIMART atau CUBAPANDAMART untuk mendapatkan diskaun yang sangat berbaloi apabila berbelanja menggunakan PandaMart.

PandaMart Voucher 1

CARA TEBUS PROMOSI FOODPANDA DENGAN KAD KREDIT

Ini pula adalah merupakan cara serta senarai voucher dan diskaun yang boleh anda dapatkan serta tebus sekiranya anda menggunakan kad kredit HSBC, Standard Chartered Credit Card, Maybank, CIMB Bank, ataupun Citibank dengan menggunakan Foodpanda promo code di Malaysia yang telah tertera di gambar bawah ini:

Cara Tebus Promosi 1

Semuanya akan dikemaskini dari masa ke semasa bagi baucar, diskaun daripada senarai foodpanda promotion untuk anda claim serta gunakan.

Sekiranya anda ingin mendapatkan lebih banyak senarai prome code, anda boleh semak dan rujuk di pautan ini, https://www.foodpanda.my

Adakah akan bertambah banyak pemegang kad kredit atau credit card seperti Standard Chartered, CIMB, Hong Leong, Maybank, Public Bank, Affin Bank akan menerima baucar, kupon, diskaun untuk Foodpanda voucher promo code. Anda perlu Nantikan!

SOALAN LAZIM

1. Bagaimanakah cara dapatkan promosi foodpanda free delivery atau penghantaran secara percuma?

Sekirany dalam aplikasi Foodpanda, terdapat icon free deliver untuk anda semak senarai yang dikemaskinikan setiap hari.

Anda perlu kongsikan cara untuk dapatkan promosi diskaun melalui foodpanda voucher yang kami senarai untuk anda seperti di atas.

Leave a Comment

Join Telegram @pakejbantuankerajaan